FOTOSESSIONS

HUR GÖR JAG FÖR ATT TA EN BILD MED GÄSTEN?

Kommer din favoritskådis till vårt event? Då vill du säkert föreviga mötet med en bild! Våra specialinbjudna gäster går alla att fotas tillsammans med. Läs nedan hur du går tillväga för att fastna på bild bredvid din idol.

Här kan du köpa din entrébiljett

Gå vidare för att se dina val

 • Du behöver köpa till en fotobiljett

  För att få ta en bild med din hjälte behöver du förutom en inträdesbiljett, också köpa en fotobiljett. För att vara säker på att få fotas rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp via ticketmaster. Du väljer vilken dag och vilken tid du vill fotas. Biljetten gäller bara under denna specifika session. Om det finns biljetter kvar kan man även köpa sin biljett på plats, men antalet biljetter är begränsat, så vänta inte för länge!

Här kan du köpa din fotobiljett

Gå vidare för att se dina val

 • Fotot tar du i vår Special Guest Area

  När tiden för ditt foto börjar närma sig – dags att bege sig till Special Guest Area! Ställ dig i kön som leder till just den kändisen som du nu ska träffa. Har du en VIP-biljett finns en särskild ingång.

 • Ta fram ditt bredaste leénde när du fotas med din hjälte!

  Sen är det dags att posera framför kameran tillsammans med din idol. Smile!

 • Hämta ut ditt printade foto

  När ni har fångats på bild är det bara att vänta på att din bild printas. Det tar lite olika länge beroende på hur många som fotas just då. Ibland kan du få det direkt, ibland kan du behöva vänta lite längre. Men du kommer få fotot under dagen!

 • Någon dag senare kan du ladda ner ditt digitala foto

  Vid fototillfället får du en länk som du några dagar senare kan följa för att hitta ditt foto och ladda ner digitalt. Har du tappat bort länken kan du kolla vår facebook-sida där vi brukar publicera länken efter eventet.

FAQ

Vad händer om gästen ställer in sitt besök?

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för fotobiljetten. Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Hur mycket kostar en fotobiljett?

Priset på foton med gästerna varierar.

Kan jag köpa biljett på plats?

För att vara säker på att du får ta en bild med din favoritkändis rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp online. Det går att köpa biljett på plats, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar.

Kan man vara flera i en bild?

Det går bra att vara fler personer i samma bild. Dock måste varje person köpa en fotobiljett. Ni får en utskriven bild per fotobiljett.

Kan jag ta en selfie med gästerna?

Vissa gäster ernjuder selfies mot en kostnad. Kolla vår gästsida för att se vilka och vad det kostar.

När ska jag ta min bild?

När du köper din fotobiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt.