ARTIST ALLEY

BESÖK DET KREATIVA NÄSTET ARTIST ALLEY

Kom och strosa, mingla och shoppa i det kreativa nästet Artist Alley! Här håller självständiga konstnärer inom olika områden till. Artist Alley är ett av de mest uppskattade områdena på Comic Con och ett måste för varje nyfiken besökare. Träffa serietecknare, illustratörer, författare och andra kreatörer som ställer ut och säljer sina verk. Här hittar du enkelt unika föremål, till dig själv eller kanske en fin present till någon du tycker om.

UTSTÄLLARE

Vilka som ställer ut annonseras inom kort

FAQ

Hur gör jag för att ställa ut i Artist Alley?

För att ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley biljett. En biljett kostar 1500 kronor. I biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och stol. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. 

Vem kan ställa ut i Artist Alley?

Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley. Här samsas serieskapare med illustratörer, silversmeder, författare med flera.

Givetvis måste det du säljer vara lagligt och din business måste följa svensk lag. Om du vill sälja något med vuxen karaktär, vapen eller mat har vi särskilda restriktioner. Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att höra vad som gäller.

Vad ingår i biljetten?

I biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och en stol.

Du kommer också bli presenterad på Comic Con Göteborgs hemsida med bild och infotext.

Får jag ta med ett eget bord?

Nej. Du kommer få ett bord på plats som är 1,1 x 0,6 m

Kan man vara två stycken som delar på ett bord?

Ja, det går bra. Men ni behöver köpa en extra inträdesbiljett och ha med en egen extra stol.

Hur fördelas borden?

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. De är alltså inte numrerade utan först till kvarn gäller.