Alexander Ludwig Björn Vikings, HUnger Games Comic Con Göteborg

Vi välkomnar en av de mest talangfulla och efterfrågade stjärnorna i sin generation – Alexander Ludwig från Hunger Games och Vikings!

Vi lärde först känna den unga, kanadensiska skådespelaren som Cato i Hunger Games. Cato kom från Distrikt 2, representerade Career och precis som Katniss hade han anmält sig frivilligt. Alexander vann två priser för rollen som Cato. Efter Hunger Games var han med i Lone Survivor för att sedan göra den karaktär som nog de flesta förknippar vår gäst med, nämligen Björn Ironside i Vikings.

Alexander Ludwig kommer vara på plats under Comic Con Göteborg både lördag och söndag 11-12 maj. För att se hans frågepaneler behöver du bara en inträdesbiljett till Comic Con. Vill du ha stjärnans autograf eller fotas tillsammans med honom behöver du köpa till en foto / autograf-biljett (här kan du läsa mer om hur det funkar). Fotobiljett går att köpa i förköp, autograf-biljetter köpes på plats (OBS vi tar inte kontanter).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *