Ludosport light saber combat

För första gången på Comic Con Nordics kan vi erbjuda våra besökare att testa på träningsformen Light Saber Combat!

Ludosport is not just a complete and innovative sport: it is an original and immersive training path, where we share with people from around the world the desire to have fun and challenge ourselves every day. – Ludosport Sweden

Representanter från föreningen Ludosport Sweden kommer bjuda på uppvisning med efterföljande workshop för intresserade. Aktiviteten äger rum två gånger om dagen i det vi kallar för PLAYZONE på Comic Con-området. I Playzonen kommer det finnas fler roliga uppträden och prova-på aktiviteter. Håll utkik!

Lördag 11 maj

11.45-12.30

16.30-17.15

Söndag 12 maj

10.30-11.15

16.30-17.15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *