Bronn Jerome Flynn Comic Con Göteborg

Peppen inför den allra sista åttonde säsongen av episka äventyret Game of Thrones har kickat igång på allvar! Därför är vi extra glada att avslöja att vår andra gäst till Comic Con Göteborg är en av seriens mest populära karaktärer Bronn, som spelas av Jerome Flynn.

Bronn knep en plats som Tyrions livvakt, och blev senare dubbad som riddare Ser Bronn av Blackwater av Kung Jeffrey Baratheon. Han blir längre fram ihopparad med Jaime Lannister när de tillsammans åker till Dorne för att befria Myrcella Lannister.

Jerome Flynn kommer vara på Comic Con Göteborg både lördag och söndag. Han kommer göra Q&A-paneler båda dagarna, skriva autografer och låta sig fotas.

Fotobiljetter med Jerome Flynn går att köpa redan nu.

Autografer och selfies köpes på plats. Läs mer om fotosessions och autografer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *