Artist Alley Comic Con Göteborg

Artist Alley är ett av de mest populära områdena på Comic Con. Här hittar du ett tjugotal independent kreatörer som visar och säljer sina verk skapade med stor omsorg. Du hittar författare, serieskapare, tecknare med mycket mera.

För att själv ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley-biljett. I din biljett ingår inträde till mässans alla dagar, bord och stol i vårt dedikerade område samt presentation på vår hemsida. Vi släpper endast ett begränsat antal biljetter!

När du har bokat din plats via Ticketmaster, får du en inträdesbiljett. Mer info kommer senare via email från ansvarig i vårt Comic Con team. Har du frågor finner du mer info här, eller kontakta någon i vårt team.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *